Fakultet primijenjene matematike i informatike

Natjecateljsko programiranje

Opis


Radna grupa za Natjecateljsko programiranje pokrenuta je od strane Katedre za računarstvo Odjela za matematiku s ciljem aktivnog uključenja studenata u različita nacionalna i međunarodna natjecanja iz programiranja. Pripreme su primarno usmjerene na sljedeća natjecanja:

  • ACM International Collegiate Programming Contest (CERC)
  • Natjecanje timova studenata informatičara hrvatskih sveučilišta
  • IEEEXtreme.

 

Cilj radne grupe je upoznati studente sa zadacima koji se pojavljuju na prethodno navedenim natjecanjima, pravilima natjecanja, omogućiti im rješavanje zadataka i evaluaciju istih u natjecateljskom ambijentu.

Voditelji

  • Tomislav Prusina, Odjel za matematiku (koordinator)

Scoreboard

Izvrsna priprema za natjecanja u programiranju je svakodnevno rješavanje zadataka. Za natjecateljsko programiranje, postoje različiti načini pronalaska zanimljivih algoritamskih problema. Naši studenti pomoću uHunt biraju zadatke sa UVa Online Judge. Kako bi lakše pratili statistike rješavanje zadataka, uredili smo tjedni i all-time scoreboard, koji možete vidjeti na desnoj strani. Ovi podaci se povlače sa uHunt profila natjecatelja. Ukoliko se želite penjati po ovoj ljestvici s nama, javite se nekom voditelju ili natjecatelju.

Raspored

  • TBA

 

Materijali

U ovom dijelu, bit će postavljeni radni materijali sa susreta koji su dostupni registriranim članovima.

 

 

 

Obavijesti

 

 

You are not authorised to post comments.

Comments powered by CComment